top of page

5   Een gezonde leefstijl met het Fit Pakket

Wil je meer bewegen en vind je dat lastig? Of sport je regelmatig en wil je weten of het goed gaat? Het Fit Pakket helpt je stap voor stap met fitter worden. Je kiest zelf wat het beste bij je past: Keuring door een sportarts, kijken hoe je gezondheid nu is met de persoonlijke gezondheidscheck, of met korting sporten.

6   Extra klantvoordeel: korting op producten en diensten

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op één zetten. Ook krijg je korting op producten en diensten die je helpen bij de zorg voor jezelf én een ander. Zoals korting op brillen, reisvaccinaties en sportscholen. Maar ook op EHBO-cursussen, mantelzorgondersteuning en zorghulpmiddelen van Medipoint.

7   Stel je gezondheidsvragen via de Gezondheidslijn

Via de Gezondheidslijn kun je al je gezondheidsvragen stellen en krijg je deskundig medisch advies. Het team van medisch specialisten staat 24 uur per dag voor
je klaar, zeven dagen per week. Dus ook in de weekenden. Kies je de Zorg Vrij basisverzekering, dan kun je ook chatten met een verpleegkundige via de app Vraag de dokter.

8   Eerder aan de beurt met wachtlijstbemiddeling

Wanneer je zorg nodig hebt wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Helaas zijn wachtlijsten soms lang. Daarom heeft Nationale-Nederlanden wachtlijstbemiddeling. Daarmee helpen we je uit te zoeken of je ergens anders eerder geholpen kan worden. Onze zorgadviseurs regelen de doorverwijzing voor je.

8 redenen om te kiezen voor de (Collectieve) Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden

via HIPC Insurance collectief nummer 33367

1   Zorg Voordelig basisverzekering

Bij Nationale-Nederlanden kies je voor een goede basis met de Zorg Voordelig naturapolis. Dit is de basisverzekering met de beste premie van onze twee basisverzekeringen. Je kiest zelf je zorgverlener, zoals ziekenhuis, (huis)arts, specialist of therapeut. Heeft deze een contract met Nationale-Nederlanden, dan krijg je 100% vergoed. Als de zorgverlener geen contract met ons heeft vergoeden we 70% van de kosten. 


2   Zorg Vrij basisverzekering

De Zorg Vrij combinatiepolis is de basisverzekering met de meest uitgebreide dekking van onze twee basisverzekeringen. Je kiest zelf je zorgverlener, zoals ziekenhuis, (huis)arts, specialist of therapeut. In de meeste gevallen vergoeden we 100% van de rekening. Ook wanneer de zorgverlener geen contract met ons heeft. Alleen bij niet- gecontracteerde GGZ, wijkverpleging en fysio- en oefentherapie vergoeden we 75%van de rekening, en nooit meer dan het maximumtarief. 

 

3   Collectiviteitskorting en extra dekkingen

Je krijgt bij de aanvullende verzekeringen van de Zorg Vrij korting bij je collectieve zorgverzekering. Hoe hoog de korting is hangt af van de afspraken die voor jouw collectiviteit gemaakt zijn. Ook krijgt iedereen die zich via zijn of haar werkgever verzekert extra vergoedingen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie tot 18 jaar. Je ziet jouw korting en eventueel extra dekkingen direct bij het aanvragen van je zorgverzekering. 

4   Tussentijds wijzigen met de Meegroeiservice (alleen bij de Zorg Vrij)

Met de Nationale-Nederlanden Meegroeiservice kun je je Zorg Vrij aanvullende verzekering één keer per jaar tussentijds wijzigen. In deze situaties kun je de Meegroeiservice gebruiken: zwangerschap, geboorte, adoptie/pleegkinderen, scheiding, samenwonen, huwelijk, verlies van jouw baan, kinderen het huis uit, overlijden van partner of kind, pensionering, verhuizing.

bottom of page