top of page

Het gemak van een expert voor Payroll

Laat mooie dingen gebeuren als je payroll en HR samenbrengt

HIPC Group is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Nederlandse HR/Payroll. Payroll met het meeste compassie en HR tot ultieme perfectie. Aangevuld met een enorme focus op verzekerbaar werkgeverschap. Als onderdeel van HIPC Group is het speelveld enorm. Zo kunnen wij ondersteunen bij HR/Payroll pakketkeuze, performance management, individuele keuzebudgetten, analyse en adviesrapporten voor verzekeringen, etc. Een prettige no-nonsense organisatie met een prettige werksfeer waar communicatie over werkgeverschap naar zowel werkgevers als werknemers in gewone taal het hoofddoel is.

Salarisstroken zonder omkijken

Bespaar tijd en geld

Voor werkgevers staat een salarisstrook gelijk aan een arbeidsintensieve, administratieve taak. Iets dat er nou eenmaal bij hoort, net als de uitbetaling. Maar voor medewerkers is het veel meer dan dat. Het is een beloning. Een essentieel blijk van waardering. En bovendien ook pure noodzaak, want het huishoudboekje is vaak afgestemd op het tijdig en correct ontvangen van salaris.

Check, Check, dubbelcheck

Wij nemen de foutgevoelige en verantwoordelijke taak van salarisverwerking graag van jou over. Wanneer wij dat doen garanderen wij foutloze salarisstroken van alle medewerkers, elke periode opnieuw. Tot op de laatste cent. Overdreven? Nee, absoluut niet. Wij geven die garantie al af sinds onze oprichting en onze relaties zijn er nog nooit op teruggekomen. Het is voor ons een vanzelfsprekendheid. Een natuurlijk gevolg van ons grote verantwoordelijkheidsgevoel en kennisniveau.

Proactieve houding

Wij denken altijd mee

Wij denken altijd mee. Gevraagd, maar zeker ook ongevraagd. Alleen op deze manier kun jij deze verantwoordelijkheid echt uit handen geven. Dus wij wachten niet af of er misschien mutaties zijn. Nee, wij bellen of mailen altijd voorafgaand aan een salarisverwerking om de mutaties te checken. Kleine moeite. En bovendien: wij kunnen het gewoonweg niet verkroppen als onze administratie niet in orde is.

Onze expertise

Met de juiste partij in zee

Wij voeren mutaties door, houden brancheontwikkelingen en belastingregels bij, volgen iets- en cao-wijzigingen op de voet, duiken in de complexe juridische en fiscale materie, en blijven altijd up-to-date met salarissystemen.

Zo weten wij zeker dat het juiste bedrag naar de juiste werknemer gaat, op het juiste moment.

Innovaties in salarisland

Alles handig in een app

Salarisstroken stoffig? Welnee! Wij zoeken altijd naar nieuwe en efficiëntere manieren om salarisstroken te genereren en presenteren. Alles handig in een app? Of een platform waar medewerkers heel eenvoudig hun individueel Keuzebudget kunnen besteden, met een rechtstreekse verwerking in jullie salarisadministratie? Zelfs de allernieuwste ontwikkeling in salarisverwerking zijn voor ons bekend terrein.

Salarissystemen

Wij kennen de weg

AFAS Software. Unit4. ADP. Nmbrs. Raet. Exact. Cobra, etc. Wij kennen onze weg in alle modules en pakketten voor salarisadministratie. Wij zijn nou eenmaal vakidioten.

Service on-demand

Advies en een helpende hand

Heb je hulp nodig bij het opbouwen van een dossier? Wil je een ervaren partner mee naar de rechtbank? Een frisse blik bij de functioneringsgesprekken? Of heb je behoefte aan een helpende hand bij het uitwerken van functioneringsgesprekken en arbeidsvoorwaarden? Onze consultants zijn er voor de administratieve handelingen, maar ook voor de strategische vraagstukken. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Dat is pas service on-demand!

 

Het is dus een behoorlijke kluif om al die veranderingen bij te houden en te vertalen naar jullie strategische en juridische HR-organisatie van vandaag. Daarnaast moet je ook vooruit blijven kijken en de werkgever zijn waar mensen voor in de rij willen staan. Hoe kun je mensen blijven binden en boeien?

 

HIPC Group staat daarom voor jou klaar met advies en de helpende hand op het vlak van HR, personeelszaken en talentontwikkeling.

HRM Consultancy

Het HR-speelveld verandert

Het speelveld van werkgevers verandert elke dag. Zo staan de wensen en behoeften van medewerkers bijvoorbeeld steeds vaker centraal. Medewerkers willen zelf bepalen wanneer ze vakantiegeld ontvangen en hoe ze sparen voor hun pensioen.

 

Daarnaast zorgen IT-innovaties ervoor dat bestaande functies een andere invulling krijgen, er nieuwe functies ontstaan en medewerkers op een andere manier willen werken. Als je thuis gewend bent aan on-demand services (vidoe’s, apps, muziek,….), waarom zou je dan op je werk nog met logge systemen, langzame desktops en losse formulieren werken?

 

Ook CAO’s en wetgeving zorgen continue voor verandering. CAO’s bevatten steeds vaker een flexibele component, met een budget dat medewerkers naar eigen inzicht kunnen invullen.

bottom of page