top of page

Over ons

Eerst de vraag en behoefte van de relatie goed begrijpen

Alles wat wij hier doen, doen we vanuit de gedachte dat we eerst de vraag/behoefte van de relatie goed begrijpen. Resultaat kun je tenslotte pas echt behalen wanneer je precies weet wat je relaties beweegt of graag willen. Als wij dat weten dan kun we instappen in hetzelfde wagonnetje. Zodra wij dan bij elkaar in het zelfde wagonnetje zitten kunnen we maximaal afstemmen en vinger aan de pols houden. 

Men vraagt mij wel eens of wij nu een hele formele organisatie zijn en dan zeg ik vaak enerzijds wel en anderzijds niet. In het contact en in de omgang zijn wij niet zo formeel, maar in ons werk wel. Dit is tot in de puntjes geregeld. 

"Resultaat kun je tenslotte pas echt behalen wanneer je precies weet wat je relaties beweegt."

HIPC Group Icoon

HIPC Group heeft aan de basis gestaan van de bouw van het keuzebudget systeem in AFAS Profit. Wij hebben dit voor de grafische branche in het salarissysteem van AFAS gebouwd en dit is door AFAS Software omarmd en verder doorontwikkeld naar wat het nu is, beschikbaar voor alle branches.

Daarnaast hebben wij mede aan de basis gestaan van het erkend adviseurschap binnen de verzekeringsbranche. Hierin moet je denken aan het complete adviestraject van inventarisatie van risico’s tot en met het beheer van de polissen. Dat laatste uiteraard zonder provisie. In dit laatste voorbeeld hebben wij ook veelvuldig met het AFM (Autoriteit Financiële Markten) overleg gehad.

Ook zijn wij actief op social media platforms als LinkedIn, Instagram en Facebook. Klik op deze knop om naar onze socials te gaan.

Onze kernwaarden

Volledige focus op het bedrijf

Betrokken

We hechten veel waarde aan goede verbindingen binnen en buiten de organisatie. Wij voelen ons persoonlijk betrokken bij elkaar en bij onze opdrachtgevers. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook op persoonlijk vlak.

Bij de uitvoering streven we ernaar om iedereen op één lijn te houden. Wij geloven dat een prettige samenwerking tot de beste oplossing leidt en investeren daar graag in.

Daadkrachtig

Ons doel is om onze oplossingen te laten uitblinken in eenvoud en gebruiksvriendelijkheid. Daarom doen we er alles aan om samen tot de beste oplossing te komen. Dit vanuit onze proactieve, onderzoekende en collaboratieve aanpak.

De wensen en behoeften van onze klanten staan ​​bij ons centraal en vormen de basis voor passende oplossingen.

Ambitieus

Wij geloven dat het altijd efficiënter kan. Daarom vragen we ons steeds af: kan dit beter? Wij zijn een ondernemend team dat zich toelegt op het vinden van creatieve en vooruitstrevende oplossingen.

Daarom zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. Dit maakt onze oplossingen vooruitstrevend en innovatief.

bottom of page